Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát, a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Termékek Menü
0
Ön itt jár: > >

Blog

MINDEN, AMI HOMOKTÖVIS Örömmel osztjuk meg önnel, hogy webáruházunkban megrendelhető homoktövis termékeink körét tovább bővítettük új termékekkel.
A HOMOKTÖVIS VELŐ HATÁSA SPORTOLÓI SZEMSZÖGBŐL. A homoktövis velő beltartalmi értékeit, szervezetre gyakorolt pozitív hatását úgy gondolom nem szükséges hangsúlyozni, érdemes inkább a gyakorlatban kipróbálni, hiszen így tapasztalhatóak meg azok a pozitív élettani hatások melyek, mint „szupergyümölcs” kiemelkedő kategóriába sorolják a homoktövis termékeket.
HOMOKTÖVIS A GYERMEKKORBAN Azaz, hogyan előzzük meg gyermekeink hiányzását a közösségből a homoktövis velővel? Erre a kérdéskörre talán minden szülő keresi a választ, hiszen napi szinten találkozik vele.
HA MEGÉRKEZIK AZ ŐSZ, AKKOR HOMOKTÖVIS VELŐ. Lassan véget ér a kellemes napsütéses idő, beköszönt a lehűlés, a csapadékos őszi idő, széllel és esővel, párosulva szervezetünkre gyakorolt kellemetlen mellékhatásaival a megfázással, influenzával, levertséggel.
SZÜRET A HOMOKTÖVIS ÜLTETVÉNYBEN. A homoktövis bogyó szüretelését bárki úgy gondolná, hogy egyszerűen megoldható ki kell, hogy ábrándítsam.