MAKRÉLA OLIVA OLAJBAN
Összetevők: spanyol makréla (Scomber japonicus), vagy közönséges makréla (Scomber scombrus) 70%; oliva olaj 30%; étkezési só. Allergén: makréla,
Fogási terület: Adriai tenger (FAO 37.2.1), fogási módszer: erszényes kerítőhálóval halászott. 100 g termék 2,7 g Omega 3 zsírsavakat tartalmaz. Gyártási dátum: lásd a csomagoláson az első sorban. Minőségét megőrzi: lásd a csomagoláson a második sorban (nap/hó/év). Tárolja száraz helyen. Felbontás után azonnal elfogyasztandó. Gyártó: Sardina d.o.o., Ratac 1, 21410 Postira, Horvátország.
Átlagos tápérték: 100 g: Energia: 402 kcal/1688 kJ; Zsír:37,04 g, Ebből telített zsírsavak: 7,2 g, Ebből többszörösen telített zsírsavak: 5,7 g; Szénhidrát: 2,66 g, Ebből cukor:0 g; Fehérje: 14,69 g, Só 1,06 g Nettó tömeg: 105 g, Hal tömege: 73,5 g, OMEGA 3: 2,7 g / EPA: 0,9 g / DHA: 1,5 g
|