Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát, a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. https://homoktovisvelo.hu/adatvedelmi_szabalyzat Elfogadom
Termékek Menü
Ön itt jár: > >

Blog

BEMUTATKOZÓ VIDEO

Nézzen körül homoktövis ültetvényünkön!

A HOMOKTÖVIS VELŐ ISMÉT BIZONYÍTOTT

Részlet egy kedves ügyfelünk leveléből:

Tisztelt Uram,

engedje meg, hogy ezúton mondjak köszönetet és egyúttal tájékoztassam Homoktövisének sikeréről.

HATÓANYAG VIZSGÁLATOK A HOMOKTÖVIS VELŐBEN. Fontos tudnunk és megismernünk, hogy a homoktövist, melyet szuper gyümölcsként is emlegetünk, valójában milyen és mennyi hatóanyagot is tartalmaz számszakilag alátámasztva. 
MINDEN, AMI HOMOKTÖVIS Örömmel osztjuk meg önnel, hogy webáruházunkban megrendelhető homoktövis termékeink körét tovább bővítettük új termékekkel.
A HOMOKTÖVIS VELŐ HATÁSA SPORTOLÓI SZEMSZÖGBŐL. A homoktövis velő beltartalmi értékeit, szervezetre gyakorolt pozitív hatását úgy gondolom nem szükséges hangsúlyozni, érdemes inkább a gyakorlatban kipróbálni, hiszen így tapasztalhatóak meg azok a pozitív élettani hatások melyek, mint „szupergyümölcs” kiemelkedő kategóriába sorolják a homoktövis termékeket.
HOMOKTÖVIS A GYERMEKKORBAN Azaz, hogyan előzzük meg gyermekeink hiányzását a közösségből a homoktövis velővel? Erre a kérdéskörre talán minden szülő keresi a választ, hiszen napi szinten találkozik vele.
HA MEGÉRKEZIK AZ ŐSZ, AKKOR HOMOKTÖVIS VELŐ. Lassan véget ér a kellemes napsütéses idő, beköszönt a lehűlés, a csapadékos őszi idő, széllel és esővel, párosulva szervezetünkre gyakorolt kellemetlen mellékhatásaival a megfázással, influenzával, levertséggel.
SZÜRET A HOMOKTÖVIS ÜLTETVÉNYBEN. A homoktövis bogyó szüretelését bárki úgy gondolná, hogy egyszerűen megoldható ki kell, hogy ábrándítsam.